luni, 4 iulie 2011

Ce aţi purta la un eveniment special???

   Care dintre noi nu vor să arate bestial la o ocazie specială, fie ea nuntă, botez, banchet, etc. Fiecare încearcă la astfel de evenimente să iasă în evidenţă, să fie remarcată (vorbind acum doar de fete, deoarece după părerea mea, o fată petrece mai mult timp în faţa oglinzii pregătindu-se pentru un asemenea moment).
   Deci ce aţi alege voi să purtaţi la o ocazie specială? Aţi opta pentru nişte rochii simple şi clasice, sau ceva mai modern dar totodată discret şi non-extravagant; sau, aţi prefera ceva mai aparte, o rochie care să atragă mii de priviri, pe care celelelte fete să o adore, dar pe care unele să nu fie în stare să o poarte?
   Ceea ce vreau eu să aflu este ce anume preferaţi la o asemenea ocazie. Adică vă mulţumiţi doar să arătaţi ok, cât mai simplu şi să vă simţiţi bine în acele haine, sau vreţi ceva care să arate minunat, nebunesc, ceva ce nu oricine este în stare să poarte, ceva care atrage toate privirile şi care stârneşte subiecte de discuţii îintre cei prezenţi?
   Vă prezint mai jos cateva modele de rochii. Astept părerile voaste în legatură cu alegerea unei rochii potrivite pentru o ocazie specială. kisses:*:*:*





imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu